Stacks Image 132

Lotus Health Care Research Institute:
Vi er et team bestående af flere behandlere, som har udviklet nye metoder til behandling af diverse lidelser.
Vi har erfaret, at når vi kombinerer vores forskellige ekspertiser og behandlingerne tilpasses klienternes individuelle behov, opnår vi fantastiske resultater.
Vi ønsker selvfølgelig, at endnu flere får glæde af de nye behandlingsmetoder, og at metoderne bliver anerkendt og udbredt. For at det kan ske, er det nødvendigt, at vi laver flere forskningsprojekter, som dokumenterer effekten af de nye behandlingsmetoder.
I den forbindelse har vi brug for din støtte.

Vi er en selvejende institution.
Til formålet har vi oprettet Den selvejende institution Lotus Health Care Research Institute, hvis formål er anført i vedtægterne således:

Lotus Health Care Research Institute har til formål at: forske i nye metoder til fremme af trivsel og livskvalitet samt til behandling af afvigende adfærd, fysiske, følelsesmæssige og mentale lidelser af enhver art, herunder nærmere undersøge de underliggende årsager hertil.
Lotus Health Care Research Institute har også til formål at forske i nye uddannelses- og selvudviklingsmetoder inden for adfærd, trivsel, livskvalitet, fysiske, følelsesmæssige og mentale lidelser af enhver art.

Finansieringen sker primært ved donation fra private, erhvervslivet og offentlige fonde.
Som selvejende institution går enhver donation ubeskåret til forskningsprojekterne.

Undervisning.
Når effekten af de nyudviklede behandlingsmetoder er dokumenteret, ønsker vi at undervise andre behandlere heri, så metoderne kan blive udbredt og flere klienter kan få glæde af behandlingerne.
Du er altid velkommen til at aftale tid til et besøg / møde hos os.
Stacks Image 197